Litet företag med stora resurser

Journalistgruppen Media 21 är ett familjeföretag som sedan mitten av 1980-talet drivs av Marita och Kjell Gustavsson. Vi finns i Surahammar, mitt i Västmanland. Här har vi nära till naturen, men också till människor, organisationer och företag. Tillgången till ett omfattande nätverk av skribenter, fotografer, illustratörer, översättare, tryckerier och reproföretag innebär att vi har stora resurser trots att företaget i sig är litet.

Med siffrorna 21 i vårt namn vill vi knyta an till begreppet Agenda 21. Alltså det dokument om jordens överlevnad som antogs vid FN:s miljökonferens i Rio 1992 och som varit en viktig inspirationskälla för oss. Vi har ett stort intresse för samhällsfrågor och brinner för jämställdhet, natur, miljö och rättvisa. Vi arbetar med journalistik, men även med mycket annat som rör kommunikation, media och trycksaker.

Våra uppdragsgivare finns främst inom den offentliga sektorn. Men vi arbetar även åt ideella organisationer och företag. Till exempel har Förbundet Agenda 21, som står bakom utgivningen av tidningen Gröna Draken, under många år anlitat oss för både tidningsproduktion och projektledning. 

Med vår kunskap, långa erfarenhet och vårt stora kontaktnät kan vi erbjuda många olika tjänster och produkter. Vi håller vad vi lovar, levererar i tid och ser till att du är nöjd.