Finnbrännabäcken, en porlande liten bäck i Hälsingland.    Sävö, ett välskött kulturlandskap på en ö i den sörmländska skärgården.    På Österängarna i Strömsholm växer det många gamla grova ekar.
Hej!

Välkommen till Journalistgruppen Media 21, ett litet mediaföretag med stora resurser och ett starkt personligt engagemang.

Hos oss får du hjälp med det mesta som rör kommunikation, trycksaker och projekt. Allt från idé och projektledning till text, bild, form och utbildning.

Natur och miljö är viktigt för oss, liksom samhällsengagemanget. Vi vill bidra till en hållbar samhällsutveckling och tror att bra information som sticker ut kan bidra till en bättre värld.


VI KANSKE HAR BILDEN DU SÖKER

Bilderna som växlar upptill på sidan är tagna i olika naturreservat i Västmanland, Sörmland och Gävleborg. Natur är ett av våra specialområden, men vi har också gott om bilder från många andra områden. Bland annat från flera decenniers resande i olika länder.

Hör gärna av dig så kan vi berätta mer om våra bilder.
Läs mer om oss!


Aktuellt om Media 21
Här skriver vi löpande om vad som är på gång inom Journalistgruppen Media 21 och annat som händer runt omkring oss.
Rundresa i Sörmland
I början av juni ägnade vi tre dagar åt att besöka naturreservat i Sörmland till vilka vi ska producera informationsskyltar.
Naturinformation i Gävleborg
Under två år ska vi tillsammans med illustratören Jonas Lundin göra informationsskyltar till naturreservat i Gävleborg. 
God Jul och Gott Nytt år 2017
Istället för julkort har vi i år köpt solceller i ETC Solpark i Katrineholm.
Västmanland exporterar arbetssätt
Sambandet mellan våld mot djur och våld i nära relationer har uppmärksammats i Västmanland under några år. Nu exporteras arbetssättet även till andra län.

Fler notiser


© 2018 Journalistgruppen Media 21 | Götavägen 14 B, 735 32 Surahammar | 070-687 16 53 | info@media21.se